A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Грабове відсвяткувало День села та престольний празник церкви Святої Параскеви

Дата: 12.11.2018 16:38
Кількість переглядів: 1230

      Село Грабове закінчує цикл Днів села, які святкувались у нашій громаді протягом року. 10 листопада, в день Святої Параскеви, грабівці  святкують День села та престольний празник місцевої церкви . Традиційно святкування починається з молитви в храмі. Цього року розділити радість святкування Дня народження церкви прибули  священники з  сіл Сереховичі, Синове, Мізове, Секунь Старовижівського , Облапи, Вербка, Доротища Ковельського , Сошично Камінь-Каширського районів. Після святкового богослужіння та хресного ходу   з вітальним словом до жителів та гостей села звертались і прибулі священники,  і сільський голова Сереховичівської сільської ради Р.Шиманський, котрі щиро вітали жителів села і бажали його процвітання.

     По обіді святкування продовжилось у місцевому клубі.  Вітальна телеграма від народного депутата України Степана Івахіва прилинула аж з Києва, її  зачитала присутня  представниця фонду "Патріот Волині" Юлія Рибачук . З вітальним словом до грабівців звернулась також начальник відділу гуманітарної політики Сереховичівської сільської ради Лариса Шеремета, котра привітавши присутніх вручила невеликі подарунки найменшому жителю села Онищуку Назару, громадському активісту Ступік Людмилі Володимирівні та завідувачу ФАПом с.Грабове Савлук Людмилі Вячеславівні.

   У вінок вітань вплели свої і аматори сцени Сереховичівського будинку культури, котрі   подарували концертну програму, додавши присутнім святкового настрою. Пісні лунали у виконанні тріо, дуетів, чоловічої та жіночої  вокальних  груп. Від імені жителів села щиро дякувала за музичний дарунок жителька міста Ковеля,  громадська  активістка Ніна Тихонівна Байчук, відзначивши майстерне виконання самодіяльних артистів та їх керівника С.Балюка. Глядачі  довго не відпускали  артистів, співаючи разом  такі улюблені "Пісню про Волинь", "Рідна мати моя...". 

  Закінчилось свято дискотекою для  молоді далеко за північ.

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь