A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Відбулось засідання ради місцевого розвитку

Дата: 06.02.2019 17:01
Кількість переглядів: 652

      Фото без опису  25 січня в приміщенні актового залу ЗОШ І - ІІІ ст. ім. Ю.А.Ярощука с. Сереховичі відбулось засідання ради місцевого розвитку Сереховичівської ОТГ, метою якого було своєрідне підбиття підсумків функціонування громади в умовах об'єднання та окреслення перспектив подальшого розвитку. На засідання були запрошені виконуючі обов'язки старост сіл, що входять до складу громади, працівники освіти, культури, охорони здоров'я та небайдужі  жителі всіх населених пунктів громади.

       Розпочавши зібрання сільський голова Ростислав Шиманський  проаналізував діяльність сільської ради та виконавчого комітету Сереховичівської громади за період об'єднання,  поінформував про проекти, які вдалось реалізувати в минулому році та намітив цілі громади, які поставлені на найближче майбутнє. Доповнили його виступи начальники відділів організаційної роботи, земельних відносин , будівництва , архітектури та екології - Микола Сулева, фінансів та інвестицій - Юрій Артемук, гуманітарного відділу - Лариса Шеремета, які  за допомогою презентацій детальніше розповіли про  роботу в підпорядкованих установах.

     Своїм баченням та думками односельчан про життя в об'єднаній громаді поділилась виконуюча обов'язки старости села Синове Руслана Гочачко. Перспективи розвитку громади в контексті району озвучив начальник управління інвестицій та регіонального розвитку Старовижівської РДА Олександр Яцунік. Про плідну співпрацю Сереховичівської сільської ради та Старовижівської районної філії Волинського центру зайнятості розповіла виконуюча обов'язки директора Тетяна Гаврилюк. 

    На засіданні також було вручено бодікамеру заступнику начальника Старовижівського  районного відділення поліції Миколі Голубу, яка буде передана дільничному інспектору Сереховичівської громади Роману Оліферуку для подальшої ефективної роботи.

   Пріоритетними завданнями громади в перспективі будуть формування спроможної  освітньої мережі, ремонт доріг, розбудова соціокультурної інфраструктури та благоустрій населених пунктів, що стане запорукою процвітання та стабільного функціонування громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь