A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Пляжі озера Серех чекають на вас!

Дата: 16.07.2019 13:52
Кількість переглядів: 622

Фото без опису          Цьогоріч відпочинкові зони озера Серех   - на  вулиці Приозерній та На кутку приємно вразили жителів села окультуреними територіями. Для створення пляжу На кутку було привезено 17 причепів піску, наданого з кар'єра приватним підприємцем В.Потапчуком.Щира подяка Юрію Бондарчуку та Олександру Дричику за наданий транспорт, двічі щира вдячність місцевим небайдужим жителям, котрі вручну розкидали пісок. Дуже приємно,  що до роботи долучались не тільки молодь, а й зовсім малі діти, котрі від своїх батьків успадковують відповідальність про оточуюче середовище та бажання внести і  свою  частку до загального об'єму роботи.На пляжі було зроблено нові столики для відпочиваючих та лавочки, пофарбовано їх, натягнуто волейбольну сітку, обладнано для діток дитячий майданчик.

    На протилежній пристані, що знаходиться на вулиці Приозерній, за активної участі родин Корнісіків, Балюків, Пампавсів, Бондарчуків було розчищено територію озера від очерету, облаштовано столики та лавки для відпочиваючих, за фінансової підтримки сільського голови  Р.Шиманського їх пофарбовно, для діток  зроблена гойдалка майстерними руками Арсена Пампавса. 

   Відрадно, що свідомість жителів все-таки прокидається і з'являється бажання зробити щось не для когось, а насамперед для себе. Бо кожен з нас в спекотні літні дні знаходить відраду в теплих обіймах озера, а якщо біля нього чисто, затишно, зручно і все налаштовує на приємний відпочинок ,то не треба нам ані Крим, ані Турція, і навіть Світязь. Хотілося б ще підтримки в благоустрої приозерних територій і від місцевих підприємців, котрі є власниками магазинів. Адже потенційно їх прибутки залежать також  і від людей, які відпочивають спекотними днями біля озера та втамовують спрагу морозивом  та прохолодними напоями. Тож пам'ятаймо, що робити добро ніколи не пізно. 

                                                                                   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь