A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Громада отримала гуманітарну допомогу від дружнього польського народу

Громада отримала гуманітарну допомогу від дружнього польського народу

Вже двічі за сприяння земляка Євгенія Зеленського  громада отримала гуманітарну допомогу від  організації Caritas Archidiecezji Lubelskiej (Польща).  Це  дитяче харчування, памперси, одяг для дорослих і дітей, ковдри, продукти тривалого зберігання, медичні засоби тощо. Понад сотня внутрішньо переміщених осіб, які евакуйовані із зони бойових дій, які знайшли прихисток на території Сереховичівської громади, будуть забезпечені  предметами першої необхідності та продуктами харчування. Щира подяка дружньому польському народу за надану допомогу та всім причетним, хто працює в подібних організаціях. Низький уклін  до землі за Ваше співпереживання та милосердя.

12:27 04.04.2022

Навчання наданню домедичної допомоги - на часі

Навчання наданню домедичної допомоги - на часі

    Нещодавно в Сереховичах було проведено тренінг з надання домедичної допомоги. Цей захід  відбувся за сприяння старости сіл Соколище, Мильці, Шкроби та Підсинівка Мирослава Гочачка і тренера Сергія, який має чималий досвід проведення подібних навчань та стажування за кордоном. Відрадно, що розуміючи важливіть набуття таких знань саме на часі, на відвідування тренігу відгукнулись чимало сереховичан, серед яких - працівники освіти, медицини, сільської ради, небайдужа молодь.

12:53 07.03.2022

Громада отримала новий шкільний автобус

Громада отримала новий шкільний автобус

20 грудня 2021 року на Київському майдані в Луцьку відбулось офіційне вручення шкільних автобусів для 9 громад області, в тому числі і для Сереховичівської громади. На це диво жителі громади чекали дуже довго, адже потребують підвезення до навчальних закладів 112 учнів. В громаді є 2 шкільних автобуси, та вони  не забезпечують  вчасного підвезення дітей, один з них мусив робити 2 рейси. А це означало зміни в початку навчального процесу.

12:44 21.12.2021

Збережіть ваші гроші: захистіть від шахраїв дані платіжної картки

Збережіть ваші гроші: захистіть від шахраїв дані платіжної картки

У зв’язку з пандемією коронавірусу більшість українців перейшли на віддалений режим роботи. Оплата різних послуг через онлайн сервіси зросла у рази. Це призвело злочинців до незаконного копіювання вмісту банківських карток, виманювання в користувачів Інтернету логінів та паролів, номерів кредитних карток, незаконних фінансових операцій з використанням платіжних карток або їх реквізитів. Юристи Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформують, що такі злочини вчиняють кіберзлочинці. За ці злочини передбачена кримінальна відповідальність у вигляді штрафу, громадських робіт або позбавлення волі до п’яти років.

12:18 08.04.2021

З 1 січня 2021 року змінюються реквізити рахунків для зарахування податків та зборів

З 1 січня 2021 року змінюються реквізити рахунків для зарахування податків та зборів

        У зв’язку з веведенням з 01.01.2021 нових рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів, введенням нових розпорядників коштів бюджету сільської територіальної громади та з метою коректного зарахування бюджетних платежів, рекомендуємо місцевим платникам податків, перенести здійснення таких платежів у січні 2021 року на останні дні періоду, визначеного податковим законодавством для їх сплати.

11:26 30.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь