A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Внесено зміни до бюджету Сереховичівської ОТГ

Внесено зміни до бюджету Сереховичівської ОТГ

               10 липня 2020 року відбулося засідання 23-ї чергової сесії Сереховичвської сільської ради 7-го скликання. Серед основних питань порядку денного – заслуховування звіту про виконання бюджету Сереховичівської ОТГ за перше півріччя поточного року, внесення змін до рішення «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», прийняття рішень про встановлення ставок місцевих податків та зборів (єдиного податку, земельного податку та податку на майно).

19:57 10.07.2020

Благоустрій громади- понад усе

Благоустрій громади- понад усе

    Роботи по благоустрою Сереховичівської ОТГ продовжуються. Працівниками установ наводиться порядок на прилеглих територіях - кочегари садочка обкосили кладовище, пожежники - територію за поштою, працівники апарату - в парку та навколо будинку культури, старости наводять належний лад в своїх старостинських округах. На черзі - облаштування ще одного пляжу на оз.Серах, продовження ремонту вулиць населених пунктів. Для цього за кошти Громади було придбано бензопили та мотокоси на кожен старостинський округ, забезпечено паливно-мастильними та розхідними матеріалами. Просимо долучатись до спільної справи молодь, підприємців та інших небайдужих громадян. Зробимо наші села чистими та охайними!!!!

16:23 09.07.2020

COVID-19: як захищаємось в період карантину

COVID-19: як захищаємось в період карантину

      Одним із обов'язків керівника являється створення безпечних умов праці підлеглих працівників. Сереховичівська ОТГ прийняла активну участь у боротьбі з поширенням коронавірусу та виділила необхідні кошти на потреби медичних установ на території громади. Також сільським головою Шиманським Р.Т придбано за власні кошти 50 комплектів засобів індивідуального захисту ( багаторазова маска, антисептик, рукавички) для працівників культури, соціального захисту, адмінапарату, пожежників, депутатів сільської ради. Пізніше такі ж комплекти за рахунок громади   придбано для працівників та педагогів всіх шкіл громади.

10:58 14.05.2020

Фестиваль педагогічних ідей та знахідок

Фестиваль педагогічних ідей та знахідок

     Нещодавно в ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Ю.А.Ярощука с. Сереховичі в рамках проведення атестації педагогів проходив фестиваль педагогічних ідей та знахідок. Вчителі школи та запрошені гості мали можливість почерпнути для себе нові ідеї, зарядитися натхненням від колег і поділитися своїми відкриттями та знахідками.Ніхто не нудьгував, було цікаво, весело, корисно, практично.

21:09 08.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь